Welkom op mijn website
 

Vroeg Voorschoolse Educatieprogramma Aap!

Ik werk veel met een uniek, geheel eigen programma voor voorschoolse educatie wat ontwikkeld is door Gastouderland. Samen met de ontzettend leuke en ondernemende knuffel Aap! leren kinderen spelenderwijs en worden ze alvast een klein beetje voorbereid op het naar school gaan. Kinderen leren steeds jonger en steeds sneller. Ik zie het belang van Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE) en heeft Gastouderland daarom een eigen programma Aap! opgezet. Elke gastouder aangesloten bij Gastouderland krijgt kosteloos knuffel Aap! en de daarbij behorende educatie-map aangeboden.

 Aap! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op de sociaal-emotionele, de motorische, de cognitieve en de zintuigelijke ontwikkelingen van kinderen richt.
Het programma is goed in het dagprogramma in te passen. Zo kunnen er tijdens het eten, verschonen en buiten spelen al activiteiten worden gedaan. De eigen inbreng van kinderen is hierbij erg belangrijk. De activiteiten bevatten veel mogelijkheden voor interactie en communicatie tussen de gastouder, de kinderen én tussen de kinderen onderling. Hier leren kinderen veel van.
AAP!

aap_met_blokken.1
aap_met_blokken.1


E-mailen
Bellen
Map
Info