Welkom op mijn website
 

Gastenboek

Peter Den Haag
16-02-24 15:45:00
Nadat onze gastouder er mee ging stoppen, was het met name voor onze dochter die toen 3,5 was enorm lastig om ergens anders weer te wennen. Na de eerste ontmoeting met Melissa voelde het meteen goed, na een korte periode van moeilijke dagen waren onze kinderen dankzij de rust en liefde helemaal op hun gemak bij gastouder Melissa, onze dochter is inmiddels naar School maar onze zoon van bijna twee gaat 3 x per week naar Melissa met super veel plezier, warm gezin met een groot hart voor kinderen echt een aanrader.
Sarissa Verboom
10-09-23 20:50:21
Super leuke gastouder ! Heel lief voor de kindjes en heeft echt een huiselijke sfeer. Ik ben blij dat wij deze keuze gemaakt hebben.
Ceremco Van Goch
15-11-22 19:00:54
Sinds januari 2022 moesten wij een nieuwe gastouder zoeken vanwege het stoppen van de oude. Dit was schrikken omdat we heel erg verwend waren. Na een hele korte periode van wennen is ons zoontje helemaal thuis daar. Wij zijn dan ook super blij met de goede zorg die Melissa voor ons zoontje biedt! Behulpzaam, lief en open is ze naar alle kinderen en geeft extra aandacht aan punten die nodig zijn!
Loes van Mieghem
13-10-22 15:31:04
Mellisa is lief en geduldig met de kinderen. Ze onderneemt altijd allerlei activiteiten en gaat veel met ze op pad en naar buiten. Ook is ze flexibel en meedenkend in het plannen van de opvang (bij mijn onregelmatige diensten was dat heel fijn!).
Mijn dochters zitten nu op de basisschool, maar zijn nog steeds enthousiast als we Mellisa tegenkomen in het dorp. Kortom het was een fijne plek om mijn kinderen achter te laten als ik moest gaan werken.
Jessica Verhoef
29-09-22 11:37:35
Melissa is een super lieve gastouder voor de kindjes en ook voor de ouders.
Onze kleine man ging daar ook met alle plezier heen.
Ze doet leuke dingen met en voor de kindjes en neemt ook de tijd voor ze.
Ik zou der zeker aanrader als gastouder.

liefs van jessica en de kleine man J.J
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info