Welkom op mijn website
 

Gastenboek

Sarissa Verboom
10-09-23 20:50:21
Super leuke gastouder ! Heel lief voor de kindjes en heeft echt een huiselijke sfeer. Ik ben blij dat wij deze keuze gemaakt hebben.
Ceremco Van Goch
15-11-22 19:00:54
Sinds januari 2022 moesten wij een nieuwe gastouder zoeken vanwege het stoppen van de oude. Dit was schrikken omdat we heel erg verwend waren. Na een hele korte periode van wennen is ons zoontje helemaal thuis daar. Wij zijn dan ook super blij met de goede zorg die Melissa voor ons zoontje biedt! Behulpzaam, lief en open is ze naar alle kinderen en geeft extra aandacht aan punten die nodig zijn!
Loes van Mieghem
13-10-22 15:31:04
Mellisa is lief en geduldig met de kinderen. Ze onderneemt altijd allerlei activiteiten en gaat veel met ze op pad en naar buiten. Ook is ze flexibel en meedenkend in het plannen van de opvang (bij mijn onregelmatige diensten was dat heel fijn!).
Mijn dochters zitten nu op de basisschool, maar zijn nog steeds enthousiast als we Mellisa tegenkomen in het dorp. Kortom het was een fijne plek om mijn kinderen achter te laten als ik moest gaan werken.
Jessica Verhoef
29-09-22 11:37:35
Melissa is een super lieve gastouder voor de kindjes en ook voor de ouders.
Onze kleine man ging daar ook met alle plezier heen.
Ze doet leuke dingen met en voor de kindjes en neemt ook de tijd voor ze.
Ik zou der zeker aanrader als gastouder.

liefs van jessica en de kleine man J.J
Jennifer de Greef
29-01-22 09:43:39
In 2018 voor het eerst kennis gemaakt met Mellisa en haar gezin. De tijd bij Mellisa is voor hem een deel in zijn leven en haar huis is voor hem een 2e thuis. Mellisa biedt veel activiteiten, ze biedt steun maar ook zelfontwikkeling / zelfredzaamheid. Ze is direct en duidelijk met een hart van goud.
Nu gaat ook onze baby dochter naar Mellisa en kunnen we nog langer onze kinderen met een gerust hart achterlaten.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info