Welkom op mijn website
 

Mezelf even voorstellen


Mijn naam is Mellisa Westdorp.

In het jaar 2007 mijn SPW 3 behaald en 2008 MBO 4 behaald.

2008 ben ik gelijk, begonnen op een kinderdagverblijf en tussendoor ook BSO. Hier heb ik bijna 10 jaar gewerkt.

In 2017 ben ik voor mezelf begonnen.

Ik ben gelukkig getrouwd met Hans en wij hebben drie lieve kinderen.

Gio, Django en Ashanti.

Wij hebben een hondje J.lo ( kruising chihuahua/jack russel ) en 2 pomeriaantjes.

Onze hondjes lopen niet rond in de opvang!


Ik bied een kleinschalige huiselijke kinderopvang van 0 t/m 12 jaar.

ik ben een gastouder/ouder met veel geduld en kan uw kindje een vertrouwde en veilige opvang bieden. Ik ben een gastouder/ouder die van ondernemen houdt zowel binnenshuis als buitenshuis. Hier 10 minuten vandaan is een kinderboerderij en een grote buiten speeltuin waar we met de bakfiets  heen kunnen. 

indoorspeeltuin plays4kids.

Hier op de laan kunnen we ook naar de geitjes lopen met de kiddybus.

bibliotheek en nog veel meer..

De tuin is op dit moment niet beschikbaar. Deze wordt binnenkort aangelegd. We willen een stuk van de tuin gebruiken om een speeltuin voor de kinderen te maken wat omheind wordt met hekken.


alle tijden zijn bespreekbaar op alle werkdagen behalve de woensdag .


Ik vind een goede communicatie met de ouders belangrijk om zo goed op de behoefte van het kind in te spelen, bij de overdracht van mij als gastouder naar ouders/verzorgers, neem ik dan ook de tijd als jullie dat willen om de dag die ik met de kinderen door hebt gebracht even te bespreken, ook stuur ik elke dag als ouders dat leuk vinden een app met een foto zodat jullie als ouders tijdens bv de lunch even kunnen kijken wat de kinderen zoal doen bij mij. Ik hanteer een laag uurtarief zodat het voor de ouders ook qua kosten leuk blijft.


Heel veel liefs,  Gastouder Mellisa


E-mailen
Bellen
Map
Info