Welkom op mijn website
 

Mezelf even voorstellen


Mijn naam is Mellisa, Ik ben 36 jaar.

In het jaar 2007 mijn SPW 3 behaald en 2008 MBO behaald.

2008 ben ik gelijk, begonnen op een kinderdagverblijf en tussendoor ook BSO.

Ik ben gelukkig getrouwd met Hans en wij hebben drie lieve kinderen.

Gio is  12 jaar, Django is 11 jaar en Ashanti is 2.5 jaar. 

Wij hebben een hondje J.lo ( kruising chihuahua/jack russel ) en 2 pomeriaantjes.

Onze  hondjes zitten in een puppy ren tijdens de opvang tenzij de ouders het geen probleem vinden als zij rondlopen in huis.


Ik bied een kleinschalige huiselijke kinderopvang van 0 t/m 12 jaar.

ik ben een gastouder/ouder met veel geduld en kan uw kindje een vertrouwde en veilige opvang bieden. Ik ben een gastouder/ouder die van ondernemen houdt zowel binnenshuis als buitenshuis. Hier 5 minuten vandaan is een kinderboerderij en een grote buiten speeltuin waar we met de bakfiets  heen kunnen of met de kiddy bus. Wij hebben ook een tuin waar we heerlijk kunnen spelen als het weer het toelaat.  

alle tijden zijn bespreekbaar op alle werkdagen behalve de woensdag .

Ik vind een goede communicatie met de ouders belangrijk om zo goed op de behoefte van het kind in te spelen, bij de overdracht van mij als gastouder naar ouders/verzorgers, neem ik dan ook de tijd als jullie dat willen om de dag die ik met de kinderen door hebt gebracht even te bespreken, ook stuur ik elke dag als ouders dat leuk vinden een app met een foto zodat jullie als ouders tijdens bv de lunch even kunnen kijken wat de kinderen zoal doen bij mij. Ik hanteer een laag uurtarief zodat het voor de ouders ook qua kosten leuk blijft.

Heel veel liefs,  Gastouder Mellisa


E-mailen
Bellen
Map
Info