Welkom op mijn website
 

Gastenboek

Ceremco Van Goch
15-11-22 19:00:54
Sinds januari 2022 moesten wij een nieuwe gastouder zoeken vanwege het stoppen van de oude. Dit was schrikken omdat we heel erg verwend waren. Na een hele korte periode van wennen is ons zoontje helemaal thuis daar. Wij zijn dan ook super blij met de goede zorg die Melissa voor ons zoontje biedt! Behulpzaam, lief en open is ze naar alle kinderen en geeft extra aandacht aan punten die nodig zijn!
Loes van Mieghem
13-10-22 15:31:04
Mellisa is lief en geduldig met de kinderen. Ze onderneemt altijd allerlei activiteiten en gaat veel met ze op pad en naar buiten. Ook is ze flexibel en meedenkend in het plannen van de opvang (bij mijn onregelmatige diensten was dat heel fijn!).
Mijn dochters zitten nu op de basisschool, maar zijn nog steeds enthousiast als we Mellisa tegenkomen in het dorp. Kortom het was een fijne plek om mijn kinderen achter te laten als ik moest gaan werken.
Jessica Verhoef
29-09-22 11:37:35
Melissa is een super lieve gastouder voor de kindjes en ook voor de ouders.
Onze kleine man ging daar ook met alle plezier heen.
Ze doet leuke dingen met en voor de kindjes en neemt ook de tijd voor ze.
Ik zou der zeker aanrader als gastouder.

liefs van jessica en de kleine man J.J
Jennifer de Greef
29-01-22 09:43:39
In 2018 voor het eerst kennis gemaakt met Mellisa en haar gezin. De tijd bij Mellisa is voor hem een deel in zijn leven en haar huis is voor hem een 2e thuis. Mellisa biedt veel activiteiten, ze biedt steun maar ook zelfontwikkeling / zelfredzaamheid. Ze is direct en duidelijk met een hart van goud.
Nu gaat ook onze baby dochter naar Mellisa en kunnen we nog langer onze kinderen met een gerust hart achterlaten.
Gastouder Monique Marx
27-12-21 12:48:44
Een zeer gewaardeerde collega die voor elk kind een plaats in haar hart heeft. Ook binnen de gastouderbureaus heeft Melissa een pracht portfolio opgebouwd. Er is veel mogelijk binnen haar kinderopvang. Melissa neemt de tijd voor kind en ouder. Bij Melissa staat liefde , veiligheid hoog in het vaandel. Ook ga ik met Melissa veel naar cursussen en workshops om zo goed in te kunnen spelen op het kind. Bij deze workshops moet je denken aan hoe cognitief de kinderen te prikkelen , hoe eventuele achterstanden te herkennen maar ook omgaan met peuters en kleuters. Kortom een gastouder die met haar tijd mee gaat. En dus de ontwikkelingen binnen de gastouder wereld goed bij houdt en hier ook op anticipeert. Kortom een toppertje
Rowitha Van gaalen
24-12-21 09:46:41
Ons dochtertje Milou zit inmiddels bijna 2 jaar bij Mellisa op de opvang. Door haar vroeg geboorte is het fijn om een ervaren gastouder te hebben. Mellis is een schat van een gastouder die zelf een hoop rust uitstraalt en zich zeker niet snel gek laat maken. Milou gaat met veel plezier elke week weer naar Mellis toe. Communicatie gaat altijd heel fijn en soepel. Iets wat ik als ouder ook zeker heel fijn vind.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info