Welkom op mijn website
 

Gastenboek

Jennifer de Greef
29-01-22 09:43:39
In 2018 voor het eerst kennis gemaakt met Mellisa en haar gezin. De tijd bij Mellisa is voor hem een deel in zijn leven en haar huis is voor hem een 2e thuis. Mellisa biedt veel activiteiten, ze biedt steun maar ook zelfontwikkeling / zelfredzaamheid. Ze is direct en duidelijk met een hart van goud.
Nu gaat ook onze baby dochter naar Mellisa en kunnen we nog langer onze kinderen met een gerust hart achterlaten.
Gastouder Monique Marx
27-12-21 12:48:44
Een zeer gewaardeerde collega die voor elk kind een plaats in haar hart heeft. Ook binnen de gastouderbureaus heeft Melissa een pracht portfolio opgebouwd. Er is veel mogelijk binnen haar kinderopvang. Melissa neemt de tijd voor kind en ouder. Bij Melissa staat liefde , veiligheid hoog in het vaandel. Ook ga ik met Melissa veel naar cursussen en workshops om zo goed in te kunnen spelen op het kind. Bij deze workshops moet je denken aan hoe cognitief de kinderen te prikkelen , hoe eventuele achterstanden te herkennen maar ook omgaan met peuters en kleuters. Kortom een gastouder die met haar tijd mee gaat. En dus de ontwikkelingen binnen de gastouder wereld goed bij houdt en hier ook op anticipeert. Kortom een toppertje
Rowitha Van gaalen
24-12-21 09:46:41
Ons dochtertje Milou zit inmiddels bijna 2 jaar bij Mellisa op de opvang. Door haar vroeg geboorte is het fijn om een ervaren gastouder te hebben. Mellis is een schat van een gastouder die zelf een hoop rust uitstraalt en zich zeker niet snel gek laat maken. Milou gaat met veel plezier elke week weer naar Mellis toe. Communicatie gaat altijd heel fijn en soepel. Iets wat ik als ouder ook zeker heel fijn vind.


E-mailen
Bellen
Map
Info